top of page
  • w-googleplus
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • w-facebook

R2R Fest – 1st edition 2015

Hét rock en metal festival van Parkstad

 

Voorgeschiedenis:

Radio2rock.nl (R2R) is in 2013 opgericht door Rebel en Black Rose. Het idee was om zoveel mogelijk bands uit de regio airplay te geven en live concerten en festivals uit te zenden. De opzet is om zoveel mogelijk muzikanten te betrekken bij de (live-) uitzendingen. De samenwerking met de Oefenbunker in Landgraaf en the Rock Online Kerkrade werd al snel uitgebreid met live materiaal en voorbeschouwingen van Booch!, Sjilvend Rock(t), Summer Live Festival en Pre-Pinkpop Party. Hier werden ook contacten gelegd met o.a. St. Popmuziek Parkstad en Blues Lee Musical Instruments.

Inmiddels telt de Radio2Rock Facebook groep meer dan 700 leden, voornamelijk muzikanten die elkaar op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

 

Hoe is het Festival ontstaan?

Eigenlijk na een studio interview met een band en een fles whisky met veel bluf wederzijds ,-). Rebel liet het logo van de band Experienced?!? op zijn onderarm tatoeëren, de tegenprestatie was een gratis gig. En toen is het balletje gaan rollen…!!!

Experienced?!? (+ special guest…!!!) was de eerste band van de line up, die snel werd aangevuld met een aantal bevriende bands van Radio2rock. De organisatie stond snel op poten door hulp van Patrick Wullenweber (Summer Live festival), Henk Gehring (Stichting Popmuziek Parkstad) en Stephan & Desiree Jaspers (Blues Lee Musical Instruments Landgraaf). En zo groeide een idote weddenschap uit tot een echt festival.

 

Kijk gerust rond op de website om meer te weten over R2R Fest, lees meer over de beste locatie die Parkstad heeft en vooral over de super muzikanten die meewerken en het goede doel wat gesteund wordt. Vergeet niet op tijd je ticket te kopen, dan kun je later zeggen dat je op de eerste editie van R2R Fest bent geweest.

 

Check ook zeker onze zender: www.radio2rock.nl

 

Greetz,

Rebel and Black Rose

 

Klik Hier
bottom of page